Es torna a vacunar sense cita prèvia a Blanes aquesta setmana

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Equip d’Assistència Primària de Blanes ha programat per a aquesta setmana un total tres jornades de vacunació COVID. Ahir es va dur a terme la primera, i les següent seran demà dimecres, 2 de febrer, i divendres 4 de febrer.

Les vacunacions es faran al Punt de Vacunació de la plaça Onze de Setembre, a Mas Enlaire, lloc habitual de la campanya durant els darrers mesos.

Demà es faran vacunacions entre 9 del matí i 1 del migdia, mentre que divendres es farà en torn de tarda, de 3 a 7. Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, s’aniran administrant dosis de la vacuna contra la Covid-19 fins a esgotar existències.

Tot i així, la vacunació només s’obre per posar les dosis de record a les persones de 30 anys o més, així com les primeres dosis pels nois i noies de 12 anys o més. Simultàniament, informa el consistori blanenc, durant la setmana vinent també es faran vacunacions infantils, per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, però en aquest cas es faran amb cita prèvia. En total hi ha programades dues jornades: el dimecres 2 i el dijous 3 de febrer, en tots dos casos de 16 a 19 h. Per demanar cita prèvia cal entrar al web vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics