L’Hospital de Blanes reprèn les visites a pacients no Covid

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La CSMS ha decidit flexibilitzar algunes mesures com l’horari de visites als pacients no Covid-19 que es troben ingressats a les plantes d’hospitalització de l’Hospital Comarcal de Blanes. A partir d’avui dimarts, el nou horari de visita s’estableix de 12 h a 14 h de dilluns a diumenge, i només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona. A l’Hospital de Calella, en canvi, la corporació informa que les visites es mantindran, de moment, suspeses, ja que en aquest centre l’impacte de la Covid-19 és major.

A la vegada, també es mantindrà la suspensió de les visites a les persones no Covid-19 que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació del servei d’urgències de l’Hospital de Blanes. Tot i així, es mantenen les excepcions sempre sota criteri dels professionals assistencials.

En qualsevol dels casos, informa la CSMS, els familiars o acompanyants han de portar posada en tot moment la mascareta, que es recomana que sigui quirúrgica, i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics