URGENT

L’Hospital de Blanes reprèn les visites a pacients no Covid

Compartiu aquesta història

La CSMS ha decidit flexibilitzar algunes mesures com l’horari de visites als pacients no Covid-19 que es troben ingressats a les plantes d’hospitalització de l’Hospital Comarcal de Blanes. A partir d’avui dimarts, el nou horari de visita s’estableix de 12 h a 14 h de dilluns a diumenge, i només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona. A l’Hospital de Calella, en canvi, la corporació informa que les visites es mantindran, de moment, suspeses, ja que en aquest centre l’impacte de la Covid-19 és major.

A la vegada, també es mantindrà la suspensió de les visites a les persones no Covid-19 que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació del servei d’urgències de l’Hospital de Blanes. Tot i així, es mantenen les excepcions sempre sota criteri dels professionals assistencials.

En qualsevol dels casos, informa la CSMS, els familiars o acompanyants han de portar posada en tot moment la mascareta, que es recomana que sigui quirúrgica, i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics