URGENT

Reculada notable de nous casos setmanals de Covid-19 a Palafolls

Compartiu aquesta història

La frenada de nous contagis de la sisena onada de la pandèmia es deixa veure clarament en les últimes dades de contagis setmanals de Covid-19 a Palafolls. Si durant la setmana anterior es va arribar al pic màxim de 476 en només set dies, en l’última setmana sencera del mes de gener els nous casos detectats han estat poc més de 250.

La reculada dels nous contagis setmanals és una situació que es repeteix també a municipis veïns com Malgrat de Mar, on s’ha passat de 774 casos ara fa una setmana a 469 en els últims set dies. A Tordera passa el mateix, i s’hi registren ara prop de 400 casos, quan fa una setmana s’havien apropat als 800 contagis nous en només set dies.

D’altra banda, segons les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 93 persones, 5 menys que el passat dijous però 5 més que ara fa una setmana.

Per altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en l’última setmana, se situa en els 5.723 punts, mentre que l’RT és del 0,87.

Pel que fa a la vacunació, més d’un 81% de la població de Palafolls té almenys la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19, mentre que un 71,5% ha rebut la pauta completa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics