Crida als joves palafollencs perquè participin de l’elecció dels grups de l’AlterFesta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls ha fet una crida a través de les xarxes socials als joves de Palafolls majors de 16 anys perquè participin activament en la tria dels grups que encapçalaran els concerts de les barraques de l’AlterFesta del mes de setembre, dins la Festa Major de Palafolls.

D’aquesta manera, des del local jove Can Batlle tenen la intenció de recuperar la Comissió de l’AlterFesta i eixamplar la participació als joves del municipi que vulguin donar la seva opinió i ajudar a crear el cartell de les properes barraques.

En parla Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Palafolls.

En aquesta primera fase es fa una crida a la participació dels joves de més de 16 anys, i el següent pas serà crear un grup de WhatsApp entre els nois i noies participants i fer una trobada al local jove Can Batlle per explicar-los què tal tenir en compte a l’hora d’escollir i valorar les propostes musicals.

La intenció, afirma Muñoz, és donar responsabilitat i implicar als joves en la tria dels concerts.

La intenció de l’àrea de Joventut és engegar el procés de tria dels grups més d’hora que tard, ja que els grups musicals van confeccionant la seva agenda i cal no fer-ho a última hora.

Muñoz explica que no s’ha fet un calendari concret de trobades, però sí que es mantindrà la comunicació amb els joves via xarxes socials per seguir la tria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics