En marxa la Marató d’Estalvi Energètic als centres educatius de Malgrat de Mar

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per primer vegada, tots els centres escolars de Malgrat participen en la Marató d’Estalvi Energètic en aquest curs escolar, durant el qual els alumnes treballaran  la qualitat de l’aire i la lluita contra el canvi climàtic. Mentre que les escoles públiques Marià Cubí i Mare de Déu de Montserrat hi participen des del 2016, enguany també s’hi sumen les escoles Fonlladosa, Vedruna i Maristes Chanel, així com l’Institut Ramon Turró i Darder.

La iniciativa va arrencar aquest divendres, i s’allargarà just un mes, fins el 4 de març. L’objectiu que persegueix és sensibilitzar i conscienciar sobre les bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia, i destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica o a accions per mitigar o adaptar-se a l’emergència climàtica. 

La Marató d’Estalvi Energètic compta enguany amb la participació d’11 ajuntaments de tot Catalunya i diferents departaments de la Generalitat de Catalunya. En total hi prenen part 160 equipaments, entre els quals els sis centres educatius del municipi veí de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics