Derrotes ajustades dels dos Sèniors de bàsquet i victòria pel Sots 21 fora de casa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip Sènior A del CB Palafolls s’enfrontava aquest dissabte al Grifeu Llançà, equip que els palafollencs rebien al Palauet a partir de les 8 del vespre. El partit va començar amb domini palafollenc, després d’acabar el primer quart amb un marcador de 18 a 8 i d’arribar a la meitat de l’enfrontament amb un avantatge de 3 punts. A partir del tercer període, però, les coses van començar a capgirar-se i els visitants van saber escurçar distàncies, per acabar guanyant 53 a 58.

Per la seva banda, l’equip Sènior B també va acabar perdent aquest cap de setmana. En aquest cas va ser ahir diumenge al matí, també a casa, contra el CB Farners. En aquest cas, l’equip va anar per darrere en el marcador al final de tots els quarts, però mantenint sempre una curta diferència. Al final del partit, però, tot plegat va ser insuficient, i els de La Selva van acabar guanyant per 56 a 61.

La cara positiva de la jornada la va protagonitzar l’equip Sots 21, que viatjava dissabte al vespre a la pista del Premià de Dalt. Els palafollencs van dominar l’enfrontament des del començament, tot i que eixamplant més distància sobretot a partir dels últims compassos de partit. L’equip va acabar guanyant per un resultat de 38 a 56.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics