L’Amateur de futbol ensopega al camp del GEiEG i el primer equip del San Luis empata contra el Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La jornada d’aquest cap de setmana ha estat complicada pel primer equip masculí del futbol palafollenc. L’equip Amateur de Quarta Catalana jugava ahir diumenge al camp del GEiEG gironí, i va acabar perdent per 3 gols a zero. El resultat situa als palafollencs en 8a posició a la lliga amb 21 punts.

Per la seva banda, l’equip Juvenil masculí va acabar perdent també el seu enfrontament contra el Racing Blanenc. L’equip palafollenc va acabar caient per golejada, 0 a 6, i continua enclavat al fons de la classificació.

En futbol sala, empat del primer equip masculí del San Luis en el derbi que l’enfrontava a l’Inter Esportiu Malgrat, líder de la lliga. El partit va acabar amb un marcador de 2 a 2 després dels gols de Parra i Serra als minuts 12 i 31, i ara els palafollencs són 4ts a la classificació.

Millor li van anar les coses a l’equip femení de Segona Divisió, que va imposar-se per 7 a 4 al seu partit contra la Penya Blaugrana Montmeló ahir diumenge. Les palafollenques van aconseguir la victòria gràcies als gols de Caballero, Zamora, Meyer, Naranjo y Ayuso. Aquest triomf els permet situar-ser en 6a posició empatades amb l’Inter Esportiu Malgrat, que està just per sobre amb els mateixos 13 punts que les de Palafolls.

Per la seva banda, l’equip Aleví de Divisió d’Honor masculí va perdre a la seva visita a la pista del Futbol Sala Olesa per 5 a 3. L’equip és ara 7è a la lliga amb 17 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics