URGENT

Es programen noves vacunacions sense cita prèvia a Blanes entre avui i dijous

Compartiu aquesta història

Igualment com la setmana passada, els responsables de la campanya de vacunació contra la Covid-19 han obert noves jornades per administrar vacunes sense cita prèvia. La primera és avui, entre 3 i 6 de la tarda, i demà i dimecres es farà en torn de matí, entre 9 i 1 del migdia. De cara a dijous dia 10 la vacunació es farà entre 3 i 7 de la tarda.

Aquestes jornades de vacunació sense reserva prèvia a Mas Enlaire s’adrecen a persones de 30 anys o més per posar-se la dosi de record, així com les primeres dosis als nens i joves de 12 anys o més.

En el cas de les persones amb pauta completa de Pfizer o Moderna que vulguin rebre la dosi de record hauran d’esperar-se 5 mesos, mentre que els que van ser vacunats amb AstraZeneca o Jansenn hauran d’esperar-ne 3. A la vegada, en cas d’haver passat la Covid-19 també caldrà esperar 5 mesos abans d’administrar la dosi de record.

De forma paral·lela, avui també es fan vacunacions infantils, per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, amb cita prèvia entre 6 i 7 de la tarda. De cara a divendres, l’Ajuntament de Blanes informa que s’han programat vacunacions amb cita prèvia per a persones que tinguin entre 18 i 29 anys.

El consistori recorda que en tots els casos cal dur la targeta sanitària individual, i que s’estarà vacunant fins a exhaurir existències. Per demanar cita prèvia cal accedir al web vacunacovid.catsalut.gencat.cat/.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics