Es programen noves vacunacions sense cita prèvia a Blanes entre avui i dijous

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Igualment com la setmana passada, els responsables de la campanya de vacunació contra la Covid-19 han obert noves jornades per administrar vacunes sense cita prèvia. La primera és avui, entre 3 i 6 de la tarda, i demà i dimecres es farà en torn de matí, entre 9 i 1 del migdia. De cara a dijous dia 10 la vacunació es farà entre 3 i 7 de la tarda.

Aquestes jornades de vacunació sense reserva prèvia a Mas Enlaire s’adrecen a persones de 30 anys o més per posar-se la dosi de record, així com les primeres dosis als nens i joves de 12 anys o més.

En el cas de les persones amb pauta completa de Pfizer o Moderna que vulguin rebre la dosi de record hauran d’esperar-se 5 mesos, mentre que els que van ser vacunats amb AstraZeneca o Jansenn hauran d’esperar-ne 3. A la vegada, en cas d’haver passat la Covid-19 també caldrà esperar 5 mesos abans d’administrar la dosi de record.

De forma paral·lela, avui també es fan vacunacions infantils, per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, amb cita prèvia entre 6 i 7 de la tarda. De cara a divendres, l’Ajuntament de Blanes informa que s’han programat vacunacions amb cita prèvia per a persones que tinguin entre 18 i 29 anys.

El consistori recorda que en tots els casos cal dur la targeta sanitària individual, i que s’estarà vacunant fins a exhaurir existències. Per demanar cita prèvia cal accedir al web vacunacovid.catsalut.gencat.cat/.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics