Les escoles palafollenques celebraran les portes obertes entre finals de febrer i principis de març

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les dues escoles d’educació infantil i primària de Palafolls, Mas Prats i Les Ferreries, han anunciat ja les dates en què celebraran les sessions de portes obertes al centre.

Mas Prats durà a terme un total de tres jornades. La primera serà aquest mateix mes de febrer, el dissabte 26, i seguirà la setmana següent amb el dimecres 2 de març i l’endemà dijous, dia 3. La visita de l’escola s’ha de fer amb cita prèvia, que es pot demanar trucant al centre al telèfon 93 762 00 87 o enviant un correu electrònic a l’adreça a8060423@xtec.cat.

En el cas de Les Ferreries, l’escola celebrarà portes obertes una única jornada. Serà la del dijous 3 de març, a partir de les 5 de la tarda. En aquest cas, també és necessària la cita prèvia, que es pot demanar a través de l’enllaç que trobareu al web de l’escola.

Ana Miranda, cap d’estudis de Les Ferreries, explica que les portes obertes d’enguany poden retornar a una certa normalitat, amb el relaxament de les restriccions anti-Covid, i permeten mostrar el centre d’una forma més completa a les famílies.

De la mateixa manera, a Mas Prats també es podrà fer una visita més idònia perquè els pares i mares puguin conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu de l’escola.

Laura Duarte és directora de l’escola Mas Prats.

El període de preinscripció escolar arrencarà el dilluns 7 de març i s’allargarà fins el dia 21, també dilluns.

D’altra banda, avui dijous ha estat el primer dia en què els alumnes de les escoles de Palafolls i de tot Catalunya han pogut sortir al pati sense haver de portar la mascareta posada.

Des dels centres educatius del nostre municipi s’ha fet bona valoració de la implementació de la mesura, que ha estat molt ben rebuda tant entre alumnes com entre el professorat, després de tots aquests mesos amb la restricció.

Avui, la Generalitat ha anunciat que el proper curs escolar 2022-2023 arrencarà abans del que ha estat habitual. Per infantil i primària serà el 5 de setembre, mentre que l’ESO, Batxillret i Formació Professional començaran dos dies més tard, el dia 7. Una altra de les novetats és que els alumnes faran jornada reduïda durant tot el mes, de 9 del matí a 1 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics