URGENT

Últims dies per inscriure’s a les proves per obtenir el graduat d’ESO

Compartiu aquesta història

De forma anual es convoquen les proves per l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria per a aquells alumnes que no l’han obtingut en el moment de finalitzar l’etapa escolar.

Tal i com recorda l’Institut Font del Ferro de Palafolls, el termini per presentar les sol·licituds d’inscripció a les proves va obrir-se el passat 1 de febrer i s’acaba el proper dilluns dia 14 de febrer.

Per poder participar en aquestes proves cal complir diversos requisits. Els estudiants que hi optin han d’haver finalitzat l’ESO l’any 2020 o el 2021, i tenir almenys 18 anys o complir-los dins d’aquest 2022. Tot i així, també hi pot concórrer l’alumne que faci els 17 anys l’any 2022 sempre que tingui un contracte laboral que l’impedeixi assistir al centre en règim ordinari, que es trobi en procés d’obtenció d’un permís de treball -en el cas d’alumnat estranger-, o que sigui esportista d’alt rendiment. Per últim, un requisit per accedir a les proves és també haver cursat ESO -incloent el quart curs- sense haver obtingut el títol i amb un màxim de cinc matèries pendents de qualificació positiva.

Podeu trobar l’enllaç de l’imprès de la sol·licitud al web de l’Institut Font del Ferro, agora.xtec.cat/iespalafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics