Palafolls presenta el seu Consell Esportiu Municipal

Zona esportiva de la Figuerassa

L’Ajuntament de Palafolls ha presentat aquesta setmana l’esborrany del que serà el nou Consell Esportiu Municipal. Es tracta d’un òrgan de participació i consulta sobre tots els temes relacionats amb l’esport palafollenc, tant sigui federat, escolar, aficionat o popular.

Dimarts els consistori va presentar el nou Consell Esportiu Municipal a les entitats esportives locals amb l’objectiu que hi puguin presentar millores, així com també es va fer la setmana passada amb els partits polítics palafollencs. La intenció és que el ple del proper mes de març aprovi la creació del consell com a òrgan.

El consell vol que les entitats locals estiguin al centre la presa de decisions sobre les polítiques i la planificació esportiva local que es faci des del consistori, i que tinguin una veu oficial en aquest àmbit.

Sònia González és regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

Un cop presentat, al llarg d’aquest mateix febrer s’aniran afegint millores i modificacions al reglament del Consell Esportiu.

L’objectiu, segons afirma la regidora, és que a la sessió plenària del març s’acabi aprovant un document revisat i modificat per les entitats que han d’acabar formant part de l’òrgan.

Durant aquest mes, les entitats també faran les propostes de nomenaments de les persones que les han de representar a l’òrgan. Segons informa el consistori palafollenc, el nou Consell Esportiu Municipal estarà presidit per l’alcalde o la regidora d’Esports, i comptarà amb representació de cada partit polític de l’ajuntament i tindrà un representant de cadascuna de les entitats esportives registrades a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics