Els Maduixots obren un verkami per finançar l’espai de canalla del nou local de la colla

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de pràcticament 9 anys d’activitat, la colla dels Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima disposa d’un local propi on poder dur a terme els seus assajos i activitats. L’espai, situat a Pineda de Mar, s’ha d’adequar a les necessitats pròpies de l’entitat, i els Maduixots volen començar per preparar un espai per la canalla de la colla.

L’entitat ha fet números, i el pressupost per l’adequació d’aquest espai és de poc més de 3.000 euros. L’espai es vol construir amb parets de pladur i un fals sostre.

Per fer front als costos, la colla ha obert un campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. Amb aquesta iniciativa, que estarà oberta durant 40 dies, els Maduixots volen aconseguir un mínim de 1.500 euros.

Ho explica Andrea Almenta, cap de colla dels Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima

Els Castellers de l’Alt Maresme han obert diferents possibilitats d’aportació -que van dels 10 als 200 euros, tant per particulars com empreses-, i es recompensarà als mecenes en funció de la quantitat aportada. Serà amb adhesius de la colla, calendaris, mocadors, una calçotada, assistència a un assaig o diada amb acompanyament individualitzat o publicitat, en el cas dels negocis que hi col·laborin.

La creació d’aquest nou espai permetrà a la canalla de la colla castellera disposar d’un lloc tancat propi i independent de l’espai on assagen els adults.

La cap de colla dels Maduixots explica la importància del fet que els més petits tinguin aquesta sala a part.

Trobareu més informació sobre la campanya de micromecenatge al web dels Maduixots, www.castellersaltmaresme.cat, o bé a les xarxes socials de l’entitat.

Els Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima prepararan aquest febrer el nou local, amb la previsió d’arrencar els assajos el 4 de març i amb moltes ganes de tornar a les places i oferir la vintena d’actuacions que tenen programades al calendari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics