Els alumnes del projecte Aula Mentor afronten els primers exàmens

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les persones inscrites al projecte d’Aula Mentor realitzen avui divendres la primera de les proves avaluatives sobre les àrees de coneixement per les quals s’estan formant.

Aquest projecte està en marxa a Palafolls des de finals de l’any passat, moment en què el municipi va adherir-s’hi oficialment. Es tracta d’una oferta de cursos en línia adreçats a persones majors d’edat que volen ampliar competències a través d’una formació professional no reglada i que expedeix el Ministeri d’Educació i Formació Professional.

En parla Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

Fins avui, les àrees d’Educació i Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls han estat treballant de forma coordinada en aquest projecte, i així ho continuen fent. Des d’aquests dos àmbits municipals es fa bona valoració del projecte.

Fins avui, una desena de persones s’estan formant des de Palafolls dins de l’Aula Mentor. Les classes dels cursos són de caràcter telemàtic, però els exàmens com els que realitzen avui es fan de forma presencial. De fet, la dinàmica del projecte és similar a la d’altres formacions a distància, però un dels requisits és que les avaluacions dels cursos es facin en persona als municipis adherits al programa. Els cursos de l’Aula Mentor no només s’adrecen a la ciutadania de Palafolls sinó també a la d’altres municipis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics