URGENT

L’Hospital de Calella recupera avui les visites als pacients no Covid

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit fer un pas més en el relaxament de mesures anti-Covid. A partir d’avui, l’Hospital Sant Jaume de Calella recupera les visites als pacients no Covid que hi té ingressats.

Segons l’ens sanitari, la decisió s’ha pres gràcies a la millora de la situació epidemiològica i a la lleugera disminució del nombre de pacients ingressats per coronavirus al centre.

L’horari de visita als pacients no Covid ingressats serà de 12 a 14h, de dilluns a diumenge, i només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona.

La mesura ja es va implementar, ara ja fa deu dies i també amb el mateix horari, a l’Hospital Comarcal de Blanes, també després que millorés la situació sanitària del centre.

A la vegada, però, la CSMS recorda que es mantenen suspeses les visites als pacients no Covid que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació del servei d’urgències de l’Hospital de Blanes i de l’Hospital de Calella. En aquest cas, es mantenen només les excepcions sota criteri dels professionals assistencials.

Per aquest nou règim de visites a l’Hospital de Calella, igualment com a Blanes, es recorda l’obligatorietat de dur posada la mascareta en tot moment -preferiblement quirúrgica-, i el rentat de mans freqüent amb gel hidroalcohòlic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics