L’Ajuntament torna a licitar les obres de reforma de la piscina

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ho tornat a obrir el procés de licitació per les obres de rehabilitació de la piscina municipal. Segons ha informat el consistori, el motiu de la posada en marxa del nou concurs és que l’única empresa que es va presentar en el seu moment no va aportar tota la documentació requerida prèvia a l’adjudicació.

Segons afirma l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, el consistori ha hagut de reaccionar amb la màxima rapidesa per posar en marxa de nou la licitació i poder reobrir la piscina aquest proper estiu.

El preu de licitació es manté entorn als 395.000 euros, i el projecte continua essent el mateix. Les obres han de servir per reformar la piscina gran, amb la creació d’un nou vas per rebaixar la fondària i millorar la impermeabilitat, així com s’actuarà també en la petita, que es refarà i tindrà una zona d’accés gradual.

La nova licitació, però, estableix que els treballs de reforma han de començar a principis del proper mes de març, i que s’han d’enllestir a mitjans de juny; un compromís que el consistori veu necessari després que hagi passat un temps que no estava previst en el procés de reforma de la piscina.

Amb el procés de licitació ja en marxa, les empreses interessades en la reforma de la piscina de Palafolls tenen dues setmanes per presentar les seves ofertes a través del perfil del contractant de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics