Blanes celebra avui el seu segon Mercat Artesanal i Gastronòmic a Mas Enlaire

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Veïns del barri de Mas Enlaire, en col·laboració amb l’Ajuntament de Blanes, han impulsat la segona edició del Mercat Artesanal i Gastronòmic. La cita és avui dissabte, al llarg de tot el dia, i s’instal·la al que és l’espai obert més gran d’aquest veïnat: la plaça 11 de Setembre.

Segons informa el consistori blanenc, el mercat arrenca les 11 del matí i s’allarga fins a les 7 de la tarda, i per evitar aglomeracions les parades s’instal·laran amb una separació entre elles.  La fira inclou una desena de parades de fusta tradicionals amb diferents productes de tipus artesanal i gastronòmic.

El Mercat Artesanal i Gastronòmic de Mas Enlaire se celebra per segona vegada enguany tot i que la seva primera edició es va dur a terme l’any 2017. Tot i així, remarca l’ajuntament blanenc, l’objectiu continua essent el de contribuir a dinamitzar el barri.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics