El Servei d’Atenció Familiar Municipal ofereix demà una xerrada sobre la gestió de les emocions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Escola de Pares i Mares de Palafolls torna a l’activitat demà dilluns i ho fa, un cop més, oferint una nova xerrada vinculada als dubtes i inquietuds entorn a l’aprenentatge i educació i relació amb els fills i filles.

Aquest cop, la ponència s’ha anomenat “Estratègies per gestionar emocions”, i es farà al lloc habitual de les xerrades del servei, al local d’entitats municipal del Fòrum Palatiolo, a dos quarts de 7 de la tarda.

Segons informa l’Ajuntament de Palafolls, aquesta proposta de xerrada-taller vol servir per resoldre dubtes sobre com acompanyar emocionalment els fills i filles en diferents tipus de situacions.

La proposta va a càrrec de la Fundació Agi, és de caràcter gratuït i per assistir-hi no cal inscripció prèvia, però sí que cal dur la mascareta en tot moment i seguir els protocols sanitaris vigents contra la Covid-19.

Podeu consultar la programació completa del Servei d’Atenció Familiar Municipal al web www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics