El sènior de bàsquet guanya de 8 al Palau Sacosta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer equip del bàsquet local s’ha imposat aquest cap de setmana a la pista gironina del Palau Sacosta, 56 a 64, complint amb les expectatives i imposant-se a un rival directe a la classificació. 

L’equip, liderat per Alex Sacristan – que va anotar 25 punts-, és 11e a la taula i aquest proper diumenge reben la visita al Sant Julià de Ramis al Palauet.

De 10 va guanyar el sènior B a l’Hostalrich, 60 a 70. Els de Quique Gonzalo són 12s a la taula i aquest cap de setmana jugaran al Palauet contra el Salt

 Els sots 21, però, no va poder amb el Badalona  i va caure 66 a 60 en un partit ajustat. L’equip entrenat per Cris Roa continua a 7è a la lliga a 6 punts del líder de la taula. Aquest dissabte rebran al Montornés al Palauet.

Pel que fa al futbol, l’amateur ha perdut aquest cap de setmana contra el Montessori-Palau per 0 a 1, i és 8è a la taula a l’espera de jugar aquesta propera jornada al camp del Vilobí A, que és l’actual líder de la taula amb només dues derrotes.

El juvenil ha caigut al camp de l’Hostalric per 4 a 1. El gol de López, ja a les acaballes del partit, només va servir per maquillar un mal partit dels palafollencs, que a la mitja part ja perdien per  3 a 0.

El juvenil local és cuer a la taula i rebran la propera setmana al Breda, 5è a la classificació.

Acabem repassant els resultats del futbol sala. 

El sènior  ha empatat aquesta setmana a 5  contra el Caldes de Malavella i es manté 5è a la taula, amb 21 punts. La propera jornada jugaran a la pista del Vilafant, que és 3r a la taula amb 3 punts més que els palafollencs.

El juvenil va passar per sobre del Blanesport aquesta última jornada, 5 a 1 i és 6è a la classificació amb 26 punts. Aquesta jornada jugaran a la pista de l’Atlètic Vidreres, que es troba a la part baixa de la taula amb 4 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics