URGENT

Acaba la millora de l’accessibilitat al geriàtric de Palafolls

Compartiu aquesta història

A finals de la passada setmana es va finalitzar l’actuació que ha permès millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants i visitants del centre geriàtric de Palafolls.

En les últimes setmanes s’ha construït una nova vorera que comunica el barri de Sant Lluís amb el nou semàfor regulador del pas de vianants cap al centre de gent gran. Justament en aquest punt s’ha habilitat una rampa i una escala per salvar el desnivell existent entre el pas de vianants i la zona d’estacionaments de la Figuerassa. 

Aquesta actuació, feta per l’Ajuntament, se suma a la que ja va fer l’any passat la Diputació de Barcelona a la carretera. Llavors es va pintar un pas de vianants, es va millorar els laterals de la via i es va col·locar un semàfor que regula el pas dels vianants que creuen la carretera per visitar el centre residencial de gent gran del nostre municipi. 

Les obres han estat demandades reiteradament pels usuaris del centre geriàtric ja que fins ara calia travessar la carretera en un punt de poca visibilitat i poca seguretat.

Paral·lament, divendres es van acabar les obres del petit  tram de connexió entre els polígons de Mas Roquet i Mas Reixac, prop de la benzinera del polígon. Aquests treballs han permès connectar serveis i asfaltar un tram que fins ara era de sorra. De nou, doncs, es pot entrar al polígon pel pas inferior a la Nacional II venint de la rotonda de Tordera, que ha estat tallat durant uns dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics