Alba Benito guanya el trofeu Sabadell d’Atletisme en salt de perxa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat cap de setmana s’han celebrat diferents competicions en pista coberta a Sabadell

Fins a 7 esportistes del club d’Atletisme de Palafolls han participat en algunes de les disciplines, amb molt bons resultats.

A primera hora es va disputar la final de salt de perxa en categoria Sub14F, que va acabar amb un podi palafollenc. Alba Benito es va proclamar campiona amb un registre de 2 metres i 90 cms, i la també palafollenca Mar Páez va quedar tercera amb 2 metres i 40 cms.

A la final de 2000 metres de la categoria sub14M , en Pau Perales va aconseguir la tercera plaça i la medalla de bronze amb 6 minuts i 37 segons, 13 segons rere del guanyador de la prova.

Pel que fa a la fase classificatòria per les finals del proper 26 de febrer cal destacar el paper de Lara Liñares, en categoria sub14F,  Lucia Carretero en sub12F, Chloe Aranda en la sub10F de salt de llargada  i Elena Páez (sub10F) en salt de llargada van completar la participació del club palafollenc al trofeu de Sabadell.

També a Sabadell s’ha fet aquest cap de setmana el control en pista coberta on Jennifer Moreno va guanyar la seva sèrie de 300m en categoria Sub16. En la mateixa categoria de salt de llargada, Ester Caimel va aconseguir la sisena plaça.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics