Les obres de la canonada inicien la segona fase

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui és quan les obres de substitució de la canonada d’impulsió tindran més afectació, ja que es divideixen en dos flancs. 

Per un costat, avui s’actuarà en la confluència dels carrers Girona i Avinguda Pau Casals, lloc de pas dels vehicles que entren i surten de Palafolls pel polígon d’en Puigvert i per on hi circulen els vehicles que volen accedir cap a l’Institut.

D’altra banda també es començarà a treballar a la plaça Major, pel que el trànsit del carrer Major quedarà ja interromput des de l’església.

Mentre duren els treballs es recomana usar el carrer Capdevila per accedir al barri Santa Maria i accedir a l’institut pel carrer de la ciutadella, que passarà a ser aquests dies de doble sentit. Un cop acabi l’actuació a la intersecció dels carrers Girona i Avinguda Pau Casals es restablirà la circulació en aquesta cruïlla, tallant llavors la circulació cap al nord fins carrer camí del castell. Aquest tram d’obres és el més complexe i es preveu que en aquest punt durin uns 4 mesos.

Cartells alertant de les obres. RP

Pel que fa al carrer Major, les obres seran lentes. Cal retirar les llambordes actuals, i un cop col·locada la nova canonada, caldrà col·locar les noves llambordes deixant reposar el nou paviment entorn a una setmana. 

Segons s’ha explicat des de l’Ajuntament, els treballs del carrer Major no han d’afectar el pas de vianants, però sí lògicament al pas de vehicles de veïns un cop es comenci a actuar en el pas del trànsit rodat.

La passada setmana es van iniciar els treballs de substitució de la canonada d’impulsió que porta l’aigua des dels semàfors i fins els dipòsits de la muntanya del castell. El primer tram afectat va ser el del carrer Passada, on ja s’hi ha instal·lat la nova canonada, paral·lela a l’antiga. 

Un cop s’instal·la la nova canonada, es tapa provisionalment el tram obert a l’espera que un cop finalitzi la col·locació es reasfaltin totes les vies afectades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics