Identifiquen els propietaris del gos abandonat al pipican

Foto: Protectora d'animals de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha explicat la Protectora d’Animals de Palafolls, la policia local hauria iniciat el procediment per denunciar els propietaris del gos abandonat dins el pipican de Palafolls just fa un mes.

L’animal, que ha estat rebatejat amb el nom de Iaiu, per la seva avançada edat, es trobava en molt males condicions i va ser refugiat a les instal·lacions de la Protectora d’Animals de Palafolls que li ha proporcionat les primeres cures.

En aquestes setmanes s’ha aconseguit identificat els propietaris del gos, que no estava xipat, i els denunciaran per abandonament i per no tenir-lo correctament xipat, ja que és obligatori tenir les mascotes xipades i censades.

Al Iaiu se li va detectar un càncer extirpable i per això, la protectora d’animals ha començat una recollida de fons per pagar la intervenció quirúrgica.

La Protectora d’animals de Palafolls ha anunciat que el Iaiu ha trobat una llar adoptiva on passar la resta dels seus dies, i es cuidaran de seguir les visites mèdiques programades amb el veterinari que segueix el seu cas.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics