URGENT

Xerrada sobre la gestió de les emocions dels fills

Compartiu aquesta història

“Estratègies per gestionar emocions”. Aquest és el títol de la xerrada adreçada a les mares i pares i que els ha de servir per a resoldre algunes qüestions relacionades amb l’aprenentatge, educació i relació amb les seves filles i fills. En aquest sentit, l’objectiu de tot plegat és resoldre dubtes que afecten l’acompanyament emocional dels fills en diferents situacions.

La xerrada està organitzada per l’Escola de Pares i Mares de Palafolls. L’entrada és gratuïta, es farà al local d’entitats del Fòrum Palatiolo a dos quarts de set de la tarda i anirà a càrrec de membres de la Fundació Agi.

N’hem parlat amb Jordi Pàmies, psicòleg clínic i ponent de la xerrada. 

Pàmies ha subratllat que la gestió de les emocions se suma a les dificultats del dia a dia de les mares i pares. El psicòleg ha indicat la importància d’aprendre a expressar-les i canalitzar-les.

Durant la xerrada també es parlarà de la intel·ligència emocional.

Recordem que l’acte començarà a dos quarts de set de la tarda. Es farà al Fòrum Palatiolo i l’entrada és gratuïta.

L’Escola de Pares i Mares de Palafolls és un servei que s’ofereix des de l’ajuntament amb la finalitat de donar suport a les famílies del municipi. S’hi tracten i organitzen temes destinats a resoldre dubtes i situacions relacionades amb l’educació dels fills. L’Escola de Pares i Mares també aborda l’assessorament i consulta. En aquest cas ho fa a través del seu servei d’orientació familiar, que inclou temàtiques tan diverses com els hàbits, estudis, límits i baralles entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics