Malmeten les minideixalleries de Malgrat de Mar per robar-hi el material usat

Minideixalleria de Malgrat. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Relacionat amb els robatoris de ferralla, a Malgrat de Mar els lladres han intentat en diverses ocasions fer-se amb el material que es recull a través de les minideixalleries ubicades en diferents punts del municipi. El servei està destinat principalment a la recollida de cartutxos de tinta, piles i bombetes usades, entre d’altres.

Es dona el cas, que degut al mal estat en què han quedat algunes d’aquestes minideixalleries després de ser forçades pels delinqüents, la policia s’ha vist obligada a precintar-les i s’han hagut de quedar fora de servei.

Des de l’àrea de Medi Ambient del consistori malgratenc s’ha assenyalat que actualment s’està treballant en la seva reparació o substitució, que es podria fer en breu. En aquest sentit, ja s’ha demanat un pressupost de manteniment a l’empresa encarregada del servei.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics