URGENT

L’Ajuntament redibuixa els sentits d’alguns carrers per facilitar l’entrada i sortida a Santa Maria

Compartiu aquesta història

El consistori recomana als vehicles que han d’accedir al barri des del centre que usin el carrer Capdevila, en substitució de l’avinguda Pau Casals, que a partir d’avui ja està tallada entre Girona i Camí del Castell, un tram que estarà tallat uns 4 mesos.

El carrer Capdevila ja és habitualment de pujada cap al barri i juntament amb Mas Pinell absorbiran els cotxes que habitualment accedien a aquesta zona del municipi per Pau Casals.

Per baixar de Santa Maria cap al centre es recomana usar la circumval·lació que s’ha dissenyat per garantir un flux continu de vehicles.  Aquesta circumval·lació de sortida neix amb el carrer de l’esperança i segueix per Xon Moner, Xon Comas, Sant Jordi (que canviarà de sentit, per connectar amb el carrer de la Biblioteca.

Aquestes són les rutes recomanades per entrar i sortir del barri des d’avui i fins que acabin les obres de substitució de la canonada d’impulsió.

D’altra banda avui s’han acabat les obres a la cruïlla de Pau Casals amb Carrer Girona, pel que s’ha reobert aquest punt d’accés a l’institut. De fet, ara serà per aquest carrer que s’haurà d’accedir en aquesta zona del nostre poble. Per fer-ho, la via passarà a ser de doble sentit, mentre que el carrer Fleta haurà de canvia de sentit per garantir la rotació dels cotxes que van i venen de l’institut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics