URGENT

Els joves se sumen al Carnaval de Palafolls

Compartiu aquesta història

Un grup de joves vinculat al casal jove de Can Batlle de Palafolls organitza una activitat relacionada amb la festa de Carnestoltes.

L’acte, previst per divendres 25 de febrer a la tarda, inclouirà un concurs i una desfilada de disfresses al Fòrum Palatiolo, coincidint amb l’hora de sortida de les escoles, a quarts de cinc de la tarda.

Per al funcionament del concurs s’han establert dues categories a l’hora d’escollir el rei i la reina del ball de disfresses; una per als estudiants de 1r a 4t d’ESO i una segona categoria per als estudiants de Batxillerat.

Ho explica Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Palafolls.

Aquesta activitat juvenil se suma a l’Scape Room organitzat per l’Àrea de Cultura i que es farà l’endemà dissabte dia 26 i per a la qual tot just aquest dijous s’han obert les inscripcions de participació.

L’acte serà tipus gimcana per diferents carrers del municipi. Hi poden participar grups formats per un màxim de sis persones i que ja es poden inscriure’s a entrades.palafolls.cat

En el decurs de l’any passat, l’scape room va aplegar uns 300 participants i una seixantena de grups.

La rua del carnaval a Palafolls, tal i com ha passat en d’altres municipis veïns, fa dos anys que no es realitza degut als protocols sanitaris de la pandèmia de covid 19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics