El present i el futur del Pla de Grau de Malgrat de Mar, a debat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La zona agrícola per excel·lència de la localitat maresmenca, serà la protagonista aquest pròxim diumenge dia 20 de febrer. La Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella ha organitzat un col·loqui on s’hi ha previst debatre tant el present com el futur d’aquest espai de conreu del municipi veí.

Un dels motius per organitzar el debat és el fet de voler arribar a tots els sectors de la població, no només als socis de la Barretina. N’ha parlat el vicepresident de l’entitat malgratenca Paco Màrquez.

Pel què fa al Pla de Grau, Paco Màrquez ha assenyalat que des de l’entitat entenen la zona agrícola com un entorn on també s’hi genera cultura.

Al debat s’hi han convidat un seguit de persones coneixedores de la temàtica a tractar. Són el president de la Cooperativa Agrícola Progrés Garbí, Xavier Castells, el naturalista Javier Romera, el regidor responsable de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Oliver Sànchez Camacho i el Mediador Mediambiental de l’Associació de Càmpings del Delta de la Tordera, Jordi Sargatal.

El debat-col·loqui sobre el present i futur de la zona agrícola de Malgrat de Mar començarà les 12 en punt del migdia i es desenvoluparà a la Sala Joaquim Garriga ubicada a l’Arxiu Municipal, al carrer de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics