URGENT

Més de 700 usuaris del Taxi a Demanda en un any

Compartiu aquesta història

Durant el mes de gener de l’any passat, Palafolls posava en marxa el servei de Taxi a Demanda, que permet a les veïnes i veïns del municipi desplaçar-se fins el centre a un preu fix de 2 euros per viatge.

Segons s’ha informat des del consistori, fins el dia d’avui unes 750 persones ja l’han fet servir. Es tracta d’una xifra important d’usuaris i que al llarg dels darrers mesos i de manera progressiva ha anat experimentant un augment destacat. En aquest sentit, la passada primavera el van utilitzar una seixantena de persones. De cara a la tardor, n’eren unes vuitanta i aquest passat mes de gener la xifra s’ha enfilat al centenar.

Qualsevol persona empadronada a Palafolls pot demanar el servei de Taxi a Demanda, que permet sobretot a persones grans que viuen allunyades del centre i sense mitjà de transport propi, anar a comprar, al metge entre o d’altres gestions particulars.

Ràdio Palafolls n’ha parlat amb una de les usuaries habituals. La Maria del Mar, veïna de Mas Reixach, ha indicat els beneficis que li comporta el servei.

El cas de la Maria del Mar és ocasional, però el bon funcionament del servei fa que no descarti tornar-lo a fer servir sempre que li convingui.

El servei del Taxi a demanda s’utilitza per enllaçar amb altres mitjans de transport com l’estació de tren o fins la parada del bus que porta a l’hospital.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics