Triguen 4 mesos a adjudicar el projecte de la nova rotonda d’entrada a Palafolls

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat mes de setembre l’empresa pública Infraestructures de la Generalitat va treure a licitació la redacció del projecte de construcció de la nova rotonda que ha de substituir els semàfors d’entrada a Palafolls.

Una quinzena d’empreses d’enginyeria es van presentar a l’oferta per redactar el projecte i a finals de setembre es van obrir els sobres per analitzar les propostes econòmiques i el termini proposat per enllestir el projecte.

No ha estat, però, fins quatre mesos més tard, aquest passat gener, que se n’ha fet l’adjudicació definitiva a l’empresa guanyadora.

De les quinze propostes presentades, cinc n’han quedat excloses pel que es coneix com a baixa temerària. És a dir, van proposar un preu molt per sota del cost previst. De la desena de licitants restants, finalment ha estat l’empresa Simon Blanco de Barcelona, la mateixa que ja ha fet altres obres al nostre municipi com la direcció facultativa de la depuradora de Ciutat Jardí o del nou vial entre Mas Reixach i la nau de Bershka.

Ara, aquesta empresa tindrà cinc mesos per redactar el projecte de construcció de la rotonda d’entrada a Palafolls. Un projecte per al qual s’haurà de licitar la seva construcció, cosa que encara podria demorar-se alguns mesos més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics