URGENT

El PSC de Palafolls escull avui el seu cap de llista a les eleccions municipals

Compartiu aquesta història

Falten 15 mesos pels comicis locals i comencen els moviments als partits locals de cara a l’assalt a l’alcaldia. El primer en moure fitxa i proclamar oficialment el seu candidat a l’alcaldia serà el PSC. Els socialistes han convocat per aquesta mateixa tarda una assemblea extraordinària que ha de servir principalment per proclamar el seu alcaldable a les eleccions de l’any vinent.

De moment, i segons ha pogut saber aquesta emissora, només hi ha una candidatura presentada, però el termini per acceptar nous candidats a cap de llista encara està obert, pel que podria presentar-se altres possibles alcaldables.

El que es dona pràcticament per fet és el relleu al capdavant del PSC local, liderat per Dolors Agüera des de les últimes eleccions municipals, tot i que ella mateixa, en una entrevista a Ràdio Palafolls fa només mig any,  havia expressat la seva voluntat de continuar com a cap de llista del PSC a les properes eleccions.

El PSC de Palafolls ha governat el municipi durant 36 anys de la mà de Valentí Agustí, que va anunciar la seva retirada  justament fa 4 anys, quan Agüera va agafar les regnes del partit.

Tot i que Agüera va treure més vots que Valentí Agustí en les eleccions del 2015, el PSC va perdre les eleccions i des de llavors és el principal grup a l’oposició.

Aquest vespre coneixerem el nom del cap de llista dels socialistes per intentar recuperar l’alcaldia de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics