El juvenil suma el seu primer punt després d’empatar a 3 contra el Breda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip va esgarrapar un valuós punt de la visita del Breda al camp municipal d’esports. A més, els palafollencs van dur sempre la iniciativa en el marcador, ja que va obrir la llauna amb un gol de Marc Martínez, el 2 a 1 va ser obra de Fran López i el 3 a 2 de César Flores. El Breda va aconseguir empatar finalment el partit.

Una bona injecció d’ànims que seran necessaris per afrontar el pròxim partit, que es disputarà passat Carnaval contra el Juve-Lloret, segon classificat de la lliga.

El primer equip del Palafolls ha perdut al camp del Vilobí per 4 a 1. El gol de Miguel Salazar a l’últim minut del temps reglamentari va servir per maquillar el resultat final. La pròxima jornada descansen.

Contundent va ser la derrota del cadet de futbol, que va caure al camp del Sant Hilari per 5 a 0. Ara són 1desens a la taula i el dia 5 de març jugaran a casa el derbi contra l’Olímpic Malgrat, que és el líder de la taula amb un únic partit perdut fins ara.

Pel que fa al bàsquet, l’equip del sènior A masculí ha perdut enfront el Sant Julià de Ramis per un resultat final de 60 a 65 en un partit jugat a casa aquest cap de setmana a la pista dels locals. En aquesta ocasió, el màxim encistellador de l’equip palafollenc ha estat Pau Chamorro amb 19 punts, seguit d’Àlex Sacristán amb 15 i Ricard Rovira amb 9 punts.

El pròxim partit el jugaran diumenge dia 6 de febrer al pavelló municipal d’esports Cornellà de Terri i que els enfrontarà al Club de Bàsquet Vall de Terri.

En futbol sala destaquem la victòria del cadet del Sant Lluís, que es va imposar al derbi contra el Tordera per 2 a 0 amb gols de Nil i Guillem. Merescuda victòria del cadet masculí que descansarà aquesta propera jornada.

Qui ha descansat aquesta setmana ha estat el sènior del club que ha ajornat el seu partit contra el Vilafant. L’equip es manté 6è a la taula i jugarà contra el Riudellots el primer cap de setmana de març.

El Juvenil de futbol sala ha guanyat comodament aquesta jornada a l’Atlètic Vidreres, per 5 a 0 i la propera jornada se les haurà amb el Girona, líder de la classificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics