S‘amplia l’horari de visites als pacients no covid ingressats als hospitals de Blanes i Calella

A través d’un comunicat, l’ens sanitari assenyala que els casos de Covid al seus centres s’han establitzat. Degut a això, ja s’ha ampliat l’horari de visites als pacients no covid ingressats. 

Així doncs, des d’avui s’estableix una nova franja horària de visites, que serà de sis de la tarda a vuit del vespre. Des de la corporació també s’ha recordat que es manté la normativa de només permetre l’entrada d‘un sol acompanyant per pacient, procurant sempre que sigui la mateixa persona amb l’objectiu de minimitzar riscos.

D’altra banda, i pel que fa a les visites a pacients no covid que es troben a l’àrea de crítics a la Unitat Polivalent d’Observació del Servei d’Urgències, aquestes continuen encara suspeses, tant pel que fa a l’Hospital de Blanes com en el de Calella. En tot cas -com s’ha vingut fent fins ara- es mantenen les excepcions, però sempre sota criteris dels professionals assistencials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics