URGENT

Un centenar d’atletes inscrits a la Trail Senyor del Castell

Compartiu aquesta història

El pròxim dia 17 d’abril es preveu celebrar una nova edició d’aquesta cursa. La Trail Senyor del Castell es desenvoluparà a través de diferents entorns del Castell de Palafolls, com a escenari principal. Les corredores i corredors que hi vulguin participar ja s’hi poden inscriure. De fet, les inscripcions estan obertes des de fa poc més d’una setmana i ja s’hi han apuntat un centenar de persones, segons han informat des de l’organització.

Precisament, des del Safir Team i Lasttiming han subratllat que les inscripcions es poden fer a través del web de la cursa.

Juli Calatayud és el vicepresident de l’entitat.

La Trail Senyor del Castell consta de dues proves clarament diferenciades. Una marxa que compta amb un recorregut de 7 quilòmetres i apte per a tots els públics, des dels petits de la casa als més grans, i una altra de 13. Aquesta darrera és la que presenta una major dificultat.

Recordar que la darrera edició de la Trail Senyor del Castell es va celebrar en format virtual, ja que la cursa es va haver d’adaptar a les exigències establertes pel protocol sanitari. Aquesta primavera, però, la Trail tornarà a desenvolupar-se en la seva manera habitual i s’hi espera la participació d’un munt de participants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics