Torna la xocolatada a benefici dels infants amb càncer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les AMPAs de Palafolls, en col·laboració amb diferents comerços, com forns de pa, cafeteries i botigues, organitzen per tercer any consecutiu una xocolatada de cara a la celebració de la tradicional festa del Carnaval. Es tracta d’una activitat de caràcter solidari, que es farà tot just aquest divendres dia 25 de febrer i que es desenvolupa amb aquest format benèfic des de fa tres anys consecutius al municipi. 

La jornada festiva comptarà amb una recaptació de diners entre els assistents. Al final de l’acte, els diners que se n’obtinguin es destinaran a la investigació, diagnòstic i tractament del càncer infantil. En concret, a aquells projectes que es desenvolupen a l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu.

La tècnica d’Educació a l’Ajuntament, Anna Rovira, ha explicat a Ràdio Palafolls que aquesta activitat de caire benèfic també es realitza a d’altres indrets de tot Catalunya. A diferència de l’any passat, enguany es recupera el fet de servir xocolata calenta entre aquelles persones que assisteixin i participin a l’acte.

La festa del Carnaval a Palafolls oferirà activitats paral·leles i que acompanyaran la xocolatada solidària. En aquest sentit,  se n’ha previst una a càrrec dels joves de Can Batlle, que oferiran ball i xerinola just a l’hora de sortida de les nenes i nens de les escoles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics