El poder dels llibres aterra a Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El festival literari Vila del Llibre tindrà lloc a Malgrat de Mar de cara a l’estiu i embolcallarà tot allò que gira a l’entorn els llibres, com a principals protagonistes. De fet, però, es tracta d’una iniciativa de caràcter econòmic i turístic que defuig de les tradicionals dinàmiques de desenvolupament adreçades al turisme i que es fa al llarg de tot el territori català.

Aquesta fira del llibre inclourà un festival literari, tallers, espectacles, conferències, presentacions editorials i taules del llibre.

Assumpta Mercader, actriu i titellaire local, és la comissària de la Vila del Llibre a Malgrat de Mar. Ha desgranat alguns aspectes i objectius de la iniciativa literària.

L’edició de la fira del llibre a Malgrat de Mar tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 d’agost. La seva presentació oficial es farà el dia 28 de febrer a l’Arxiu Municipal. La iniciativa cultural buscarà, entre d’altres, la implicació del gremi dels llibreters locals.

El circuit literari d’enguay de la Vila del Llibre està format no només per Malgrat de Mar, sinó que s’hi han adherit un total de set localitats més, que són Barcelona, Manacor, Sitges, L’Escala, Cervera, Piera i Cabrils.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics