Una desena de palafollencs, atesos pel Servei d’Acollida del Consell Comarcal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest servei facilita l’autonomia personal de totes les persones nouvingudes al municipi i, com en el cas de la desena de palafollencs que l’han emprat, “afavorir la seva inclusió a la societat d’acollida i garantir el seu accés, en igualtat de condicions, als recursos i serveis municipals“.

La formació obtinguda ha dotat aquestes persones residents a Palafolls, i que així ho han sol·licitat, donar-se d’alta al servei de primera acollida de la Generalitat.

En total, durant tot l’any passat hi han passat 1.186 persones nouvingudes i es va realitzar 1.857 intervencions d’informació, orientació i derivació als recursos adients. A més, el servei va dur a terme 22 cursos del mòdul de Coneixement de la Societat Catalana i que forma part de la formació reglamentada a la Llei d’Acollida. Aquesta formació va permetre l’acreditació de 230 persones.

Aquestes xifres, segons s’explica des del Consell Comarcal, representen un “substancial increment d’activitat respecte a 2020“. En concret, va augmentar un 49,37% el nombre de persones ateses, un 40,15% el nombre d’intervencions, un 144% el nombre de cursos realitzats i un 137% la quantitat de persones acreditades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics