URGENT

El CAP de Palafolls tancarà divendres per festiu d’empresa

Compartiu aquesta història

L’ambulatori de Palafolls estarà tancat aquest divendres dia 25 de febrer. El motiu respon al dia de lliure elecció dels cinc de què disposa l’empresa al llarg de l’any com a dia festiu. A aquests cinc dies se’ls a de sumar el dos que corresponen a la festa local.

Degut a aquest tancament per festiu, les usuàries i usuaris que necessitin ser atesos de caràcter urgent s’hauran de desplaçar al Centre d’Atenció Primària de Malgrat de Mar o a les urgències dels hospitals comarcals de Calella o Blanes.

En aquesta ocasió, l’ens que gestiona els serveis sanitaris a la zona, ha comunicat amb antelació el consistori del tancament del CAP de Palafolls aquest divendres. Es dóna el cas, que darrerament s’havia lamentat que no es comuniqués amb previsió aquest tancament. Una qüestió que havia generat malestar diverses vegades a l’Ajuntament de Palafolls, qui va traslladar-ho a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per tal de solventar la problemàtica que ocasionava el tancament sense previ avís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics