URGENT

Joaquim Albert és el nou candidat d’Esquerra a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Els republicans malgratencs han triat el seu nou alcaldable de cara a les pròximes eleccions municipals. Joaquim Albert Roig, de 40 anys d’edat, el fins ara número 3 a la llista d’Esquerra, substiteix Ramir Roger.

El nou candidat ha manifestat afrontar aquest repte amb il·lusió.

El nou candidat d’Esquerra a Malgrat de Mar ha assegurat que seguirà les línies estratègiques marcades pel partit a nivell local, però també espera renovar alguns punts del programa electoral de la formació. Per tirar-ho endavant compta, ha dit Joaquim Albert, amb diferents sectors del municipi.

La proclamació de Joaquim Albert com a alcaldable ha tingut lloc aquest dimecres al vespre durant un acte celebrat a la seu del partit, on hi han assistit militants de la secció local, del Jovent Republicà i simpatitzants d’Esquerra a Malgrat de Mar.

A Blanes, la formació republicana també ha proclamat candidat a l’alcaldia. En aquest cas, repeteix com a número u Àngel Canosa, que des de principis de mandat ostenta el càrrec d’alcalde i governa en minoria la ciutat selvatana al costat de Blanes en Comú Podem. Canosa ha estat proclamat novament alcaldable d’Esquerra per a les municipals de 2023 durant l’acte que ha tingut lloc aquest passat dilluns dia 21 de febrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics