Palafolls formarà part de la borsa de treball de policies locals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La intenció del consistori palafollenc és incorporar-se a aquest servei que s’ofereix des del Consell Comarcal ben aviat. Un projecte pioner a Catalunya i pel qual ja s’hi han interessat una vintena de localitats maresmenques. La regidora responsable de la Policia Local de Palafolls, Susanna Pla, ha estat qui ha posat de manifest la voluntat del govern local d’incorporar-se al servei. La idea inicial del consistori de Palafolls és disposar d’un recurs més que els permetrà cobrir les baixes dels agents.

Aquesta borsa de treball és una eina que ha de facilitar cobrir de manera ràpida i temporal places vacants d’agent de policia als municipis que en formin part. Els aspirants que s’hi inscriguin i passin degudament els requisits exigits passaran a formar part durant dos anys d’aquesta borsa de personal interí.

La borsa de treball de policies locals neix per a donar resposta a una necessitat i una llarga demanda de molts ajuntaments del Maresme. Segons la previsió del Consell Comarcal és que aquesta primavera es publiquin les bases de la primera convocatòria on se seleccionaria una trentena de persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics