El Casal d’Homes dona a llum un nou llibre

portada i cartell del llibre 2021
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Casal d’Homes de Palafolls prepara la publicació d’un nou llibre per aquest Sant Jordi 2022. El llibre espera comptar amb la col·laboració de les veïnes i veïns del municipi, ja que des de l’entitat local es fa una crida a tothom a participar-hi amb l’objectiu que els hi enviin la seva proposta literària. Aquest escrit pot tractar-se d’un conte, poema, assaig, memòries… Tots ells seran publicats en el llibre de relats que prepara el Casal d’Homes.

David Alenyà és el president de l’entitat i així ho ha recordat.

Un dels requisits indispensables per formar part d’aquesta proposta cultural és que l’escrit faci referència a Palafolls. El casal recomana també que el relat enviat no sigui excessivament extens, entre 4 i 5 pàgines en dinA-5 per tal de poder donar cabuda a totes les propostes. Els escrits es poden fer arribar al Casal a través de la seva adreça de correu electrònica i la data límit és el dia 31 de març.

El Casal d’Homes prega als participants que els lliurin amb nom i cognoms reals.

La publicació és la segona vegada que pren forma i l’any passat es van recollir i publicar una trentena de relats. L’entitat es proposa donar a llum tot allò que els arribi ja que, tal i com s’ha subratllat,  “no pretén mostrar les excel·lències literàries de la gent del poble sinó que tot aquell que no té la destresa literària suficient pugui veure un relat seu publicat en un llibre”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics