Una única empresa s’ha presentat per fer la reforma de la piscina

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’una empresa de Pineda de Mar i ara s’està a l’espera de saber si compleix els requisits establerts des del consistori per tal de dur a terme la rehabilitació de l’equipament.

La setmana passada finalitzava el termini per presentar-se al procés de licitació de les obres de millora de la piscina municipal. És la segona vegada que el govern local posa en marxa la licitació, ja que en la primera ocasió l’empresa que s’hi va presentar no va aportar tota la documentació requerida prèvia a l’adjudicació.

En aquesta darrera licitació, s’ha detallat que “els treballs de reforma hauran de començar a principis d’aquest mes de març, i que s’hauran d’enllestir a mitjans de juny; un compromís necessari, segons s’ha manifestat des del consistori, després que hagi passat un temps que no estava previst en el procés de reforma de la piscina”.

El cost dels treballs de reforma s’han estimat al voltant dels 400.000 euros. Les obres previstes que s’hi hauran de fer inclouen la reforma de la piscina gran, amb la construcció d’un nou vas per rebaixar-ne la fondaria i millorar la seva impermeabilitat. Els treballs de reforma també contemplen la piscina petita, on s’hi faria una zona on els banyistes hi podran accedir de manera gradual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics