URGENT

Menys persones sense feina a Palafolls

Compartiu aquesta història

Segons indiquen les últimes dades publicades per l’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, a Palafolls es comptabilitzen 564 persones sense feina. Aquesta xifra s’ha actualitzat tot just aquest dimecres dia 2 de març i correspon concretament al passat mes de febrer. Les dades indiquen que hi ha sis persones menys a l’atur. El document publicat recull l’atur per comarques i municipis, com és el cas de Palafolls.

L’Observatori del Treball també mostra el nombre de persones sense feina a d’altres localitats maresmenques. En el cas de Malgrat de Mar n’hi ha 1.085, és a dir 251 menys. Pel que fa a Pineda de Mar són 2.109 els aturats, una xifra que ha augmentat respecte al mes de gener i se situa en 23 persones més sense feina. Finalment, Santa Susanna registra exactament el mateix nombre d’aturats que a principis d’any i es manté en 182.

L’ens esmentat recull la xifra mensual de persones aturades als municipis i comarques de Catalunya, així com la taxa d’atur registral calculada per l’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya per aquests mateixos àmbits geogràfics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics