Palafolls vol enfortir el petit comerç

Foto: Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimecres, el president de l‘entitat que engloba els representants de la petita i mitjana empresa, PIMEComerç Maresme-Barcelonès Nord, ha mantingut una trobada amb el president de l’Associació de Comerciants de Palafolls, Francesc Tresserras, i la tècnica de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Palafolls. Silvia González.

La reunió ha servit principalment per “conèixer de primera mà el funcionament del comerç del municipi”, i per parlar de tot allò amb caràcter destacat sobre la coordinació que exerceixen el consistori i l’associació de comerciants de locals.

La tècnica de Comerç i Turisme n’ha fet cinc cèntims d’aquesta trobada a Ràdio Palafolls. Segons la tècnica municipal, un dels principals temes que s’hi han tractat és sobre com la pandèmia ha afectat el comerç local i quines són les línies estratègiques que cal seguir a partir d’ara per tal que continuï prestant més i millor servei als veïns de Palafolls. 

L’objectiu de tot plegat és buscar la manera d’enfortir el petit comerç de Palafolls.

D’altra banda, en el decurs de la reunió també s’hi han tractat qüestions relacionades amb el treball que es desenvolupa al territori des de la sectorial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics