Crida a aportar ajuda humanitària aquets propers dies

Furgonetes recollint el material. AjPLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A mitjans de la propera setmana està previst que un trailer amb destinació a Ucraïna passi per Palafolls a recollir material solidari. 

És per això que des de l’organització de la recollida es demana als palafollencs que en aquests propers dies es faci un esforç per omplir al màxim aquest comboi amb destinació a les persones més necessitades en el conflicte entre Ucraïna i Rússia, ja siguin persones refugiades com aquelles que s’han quedat a casa seva en ple conflicte.

Ja dijous passat van sortir de Palafolls 6 palets de roba, i 3 més de material higiènic, medicaments i menjar, però la intenció és que el nou comboi organitzat per la setmana que ve vagi replet d’ajuda humanitària amb el poble ucraïnès.

L’Ajuntament, que coordina aquesta recollida, recorda que ja no es recull roba, sinó que es prioritzen medicaments de tota classe i material sanitari com gases o guants, així com material higiènic com  sabó, xampú, bolquers, compreses o maquinetes d’afaitar, entre d’altres.

També es demana aportacions en aliments de llarga durada, com conserves, llegums, llaunes, llet en pols o galetes. En aquest sentit es recorda que els aliments envasats en vidre no són recomanables, per evitar que es trenquin en el transport.

Més enllà d’això també es pot aportar materials necessaris com piles, llenternes o motxiles.

Durant el cap de setmana les aportacions es poden continuar fent al Teatre o especialment a la comissaria de la Policia, on un equip de voluntaris continuarà treballant en la classificació i empaquetat del material per tal que el comboi ja pugui sortir directe cap a Ucraïna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics