URGENT

Comencen les preinscripcions d’infantil i primària pel curs vinent

Compartiu aquesta història

La passada setmana les dues escoles d’infantil i primària, Mas Prats i Ferreries, van oferir les seves jornades de portes obertes per mostrar els seus centres, però també per explicar els seus projectes educatius i resoldre dubtes per les famílies interessades.

A partir d’avui ja es pot formalitzar la preinscripció escolar pel proper curs. Com ja va passar l’any passat el procés es fa telemàticament.

Es pot fer aquest tràmit, imprescindible pels nous alumnes que entrin al setembre a una nova etapa educativa, a través del web gencat.cat/preinscripció. Cal tenir present que s’ha de presentar un seguit de documentació i que caldrà una eina d’identificació digital com un DNI o certificat electrònic.

L’oferta inicial preveu una 80a de noves places per a P3 per l’any vinent. 

El nou curs arriba amb novetats pel que fa a les ràtios a P3. A partir d’ara la ràtio passa dels 25 a 20 alumnes per aula, pel que a Palafolls es preveu dues aules per cada un del centre educatiu.

Ara bé, l’oferta final dependrà del nombre de preinscripcions i de les matrícules definitives.

Avui comencen les preinscripcions al segon cicle d‘infantil i primària i dimecres començaran les de secundària. A l’Institut de Palafolls es preveuen 145 places a 1r de la ESO, la majoria d’elles ocupades pels alumnes que arribaran després d’acabar la primària als dos centres palafollencs.

Les preinscripcions a les escoles o els instituts s’allargarà fins el 21 d’aquest mes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics