URGENT

Palafolls celebra un 8M reivindicatiu i de conscienciació

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts és el Dia Internacional de la Dona treballadora i Palafolls ha preparat diferents activitats per commemorar aquesta data. Ho fa sota el nom de “Cremem el masclisme”

Conscients de la importància de la conscienciació, sobretot amb els més joves, les activitats estan dirigides a escolars tant de primària com de secundària . Així al matí s’han preparat activitats dins l’Institut de Palafolls. Són activitats organitzades per Acció Feminista de Palafolls amb la dinamització del local jove de Can Batlle. Entre les activitats previstes hi ha una parada informativa i un concurs de relats.

Albert Muñoz, tècnic de joventut de Palafolls, explica que els joves són el present i futur de la societat i que són importants per canviar dinàmiques històriques en favor del feminisme.

A la tarda les activitats es concentraran a la plaça de Poppi just a l’hora de la sortida dels escolars. Serà quan s’ha previst activitats lúdiques com fer dibuixos, pancartes o pintar cares, amb un rerefons de conscienciació en el marc de la jornada reivindicativa del 8M.

La jornada acabarà a quarts de 7 de la tarda a la plaça d’Ax, on la torre de guaita s’il·luminarà de lila i allà mateix es llegirà el manifest de la jornada gràcies al grup jove d’acció Feminista i amb la col·laboració dels DiablesFolls.

Els actes previstos des de l’Ajuntament per celebrar i concienciar el Dia de la Dona, també inclouen un Workshop d’empoderament i creixement femení amb la col·laboració de la Quarta Finestra.

Es tracta d’uns tallers que es desenvoluparan durant 4 dissabtes, des d’aquest proper dia 12 i fins el 2 d’abril en horari de matí. 

En aquests tallers es treballarà l’autoconeixement i l’autoestima, els micromasclismes i els rols i estereotips de gènere.

Els tallers tenen places limitades i cal inscripció prèvia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics