URGENT

Oberta la convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones grans

Compartiu aquesta història

Aquelles persones nascudes abans del gener del 57 i que visquin de lloguer poden sol·licitar, fins el 29 d’abril, una subvenció pel pagament de l’habitatge.

A banda de l’edat el requisit és que els ingressos de la unitat familiar no superin un topall depenent del nombre de persones de la unitat familiar i que la base d’estalvi, la casella 460 de la declaració, no pot superar els 500€.

També cal estar al corrent de pagament de les rendes de lloguer i complir amb les obligacions tributàries amb l’administració pública.

Consulta la informació de la convocatòria

AQUÍ

Un altre dels requisits establerts a les bases és que el lloguer no pot ser superior als 800€ mensuals, o 900€ al mes en el cas que algun membre  de la família tingui mobilitat reduïda.

Per accedir a aquestes ajudes al lloguer per a persones grans cal presentar tot un seguit de documentació, com el justificant d’ingressos, el contracte i els rebuts justificats del lloguer o la pròpia sol·licitud.

Tot plegat es pot presentar per internet, o a l’OAC de l’Ajuntament i  directament al Consell Comarcal  amb cita prèvia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics