URGENT

Severes derrotes del futbol palafollenc

Compartiu aquesta història

Aquesta última jornada no ha estat especialment bona pels diferents equipos del CD Palafolls. 

L’Amateur descansava aquesta jornada. Ho han fet a la 9a posició de la taula a l’espera de jugar, aquest diumenge a les 4 de la tarda,  contra el Vilablareix, situat a la part baixa de la taula.

Els equips de categories inferiors han tingut un mal cap de setmana. Un exemple és el juvenil que, tot i avançar-se al marcador, va acabar marxant golejat pel Juve Lloret; 11 a 1. Una derrota massa severa que arriba just abans de rebre dissabte a Palastadium al Tossa, actual líder de la taula.

El derbi entre el Palafolls i l’Omplimpic Malgrat de la categoria cadet també ha cabat  amb golejada contra el locals. 0 a 7. Era un derbi desigual ja que el Malgrat és líder del campionat i no va tenir pietat d’un Palafolls que té una setmana per recuperar-se del cop, ja que la propera jornada és contra el Tordera. Un altre derbi, però amb la diferència que els torderencs no passen ara pel seu millor moment, cosa que podrien aprofitar els palafollencs que ara són 10s.

El Ca la Guidó de Blanes tampoc va tenir pietat de l’Alevi palafollenc i va marxar del Palastadium amb una golejada 2 a 12. Els blanencs són líders destacats i no van tenir pietat contra els palafollencs, un equip encara en formació.

En Bàsquet, el sènior A va guanyar a la pista del Vall de Terri per 45 a 50, amb 16 punts de Pau Chamorro. Tot i ser els cuers els gironins van plantar cara als palafollencs que finalment es van endur la victòria.

En canvi el sènior B va perdre a la Cellera, 70 a 53. Va aguantar els primers 3 quarts, però ja al final del partit els de la Selva van imposar-se.

En canvi el Sots21 va guanyar de 2, 46 a 48 a l’Alella. Aquesta setmana són 4ts a la lliga a 5 punts del líder. La propera jornada rebran a la Figuerassa al Lliça de Vall

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics