URGENT

La Diputació concedeix uns 8.000€ en dos ajuts a Palafolls

Compartiu aquesta història

Dues línies d’ajudes incloses dins el que es coneix com el Catàleg de Serveis per aquest 2022, que disposa de diferents partides econòmiques o d’ajut material o d’assessorament pels ajuntaments de la demarcació. 

Algunes d’aquestes ajudes són directes i responen al nombre d’habitants de cada municipi. 

En aquest sentit, la Diputació ha aprovat aportar uns 8.000€ en dues línies d’ajudes en materia esportiva.

La primera de les ajudes, destinada a la “Dinamització de l’activitat física i l’esport local” està dotada per 5.500€, la xifra màxima possible per a municipis de menys de 10.000 habitants, com és el cas de Palafolls. 

La segona partida d’ajuts, que a Palafolls està dotada amb poc més de 2.600€, vol ajudar a la  “Digitalització i condicionament dels equipaments esportius”. En aquest sentit s’apunta que aquests diners han de servir per  impulsar la implantació i ús d’eines digitals als equipaments esportius. En aquest sentit, es preveu la possible adquisició i instal·lació d’equips i llicències de programes informàtics associats a la gestió eficient dels equipaments esportius, però també pot servir pel condicionament, renovació o adquisició d’elements com porteries o cistelles de bàsquet pels espais esportius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics