La Diputació concedeix uns 8.000€ en dos ajuts a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dues línies d’ajudes incloses dins el que es coneix com el Catàleg de Serveis per aquest 2022, que disposa de diferents partides econòmiques o d’ajut material o d’assessorament pels ajuntaments de la demarcació. 

Algunes d’aquestes ajudes són directes i responen al nombre d’habitants de cada municipi. 

En aquest sentit, la Diputació ha aprovat aportar uns 8.000€ en dues línies d’ajudes en materia esportiva.

La primera de les ajudes, destinada a la “Dinamització de l’activitat física i l’esport local” està dotada per 5.500€, la xifra màxima possible per a municipis de menys de 10.000 habitants, com és el cas de Palafolls. 

La segona partida d’ajuts, que a Palafolls està dotada amb poc més de 2.600€, vol ajudar a la  “Digitalització i condicionament dels equipaments esportius”. En aquest sentit s’apunta que aquests diners han de servir per  impulsar la implantació i ús d’eines digitals als equipaments esportius. En aquest sentit, es preveu la possible adquisició i instal·lació d’equips i llicències de programes informàtics associats a la gestió eficient dels equipaments esportius, però també pot servir pel condicionament, renovació o adquisició d’elements com porteries o cistelles de bàsquet pels espais esportius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics