URGENT

Nova jornada d’expedició i renovació del DNI a Palafolls

Compartiu aquesta història

Des de finals del 2019 que no es programava cap jornada de renovació d’aquest document a Palafolls, però aquest mes de març ja s’ha reservat una data per tal que l’Oficina Mòbil de la Policia Nacional visiti el nostre poble per facilitar la renovació o l’expedició de nous DNI al nostre poble.

Hi ha una 60a de places previstes, però cal tenir en compte que aquestes jornades de renovació als municipis estan destinades, principalment, a aquelles persones amb problemes per desplaçar-se fins les comissaries de Lloret o Mataró, que són les més properes on es fan renovacions o expedicions del document Nacional d’Identitat. Així doncs tenen prioritat d’inscripció les persones més grans de 65, menors de 14 anys o amb problemes de mobilitat del nostre municipi per tal d’estalviar-los el desplaçament fora de Palafolls per fer aquest tràmit.

Com s’ha fet sempre, però, en el cas que sobrin cites es podrà obrir a la població en general.

Quan es fa la renovació o l’expedició de nous DNI a Palafolls es necessiten dues jornades. Així s’ha reservat el matí del dimarts 22 de març per recollir les dades, mentre que al divendres 25, també al matí, caldrà tornar a recollir   el nou document ja expedit. En tots dos dies cal que el titular es desplaci a la comissaria de Policia de Palafolls, que és on es faran els tràmits.

En el cas de renovació del DNI cal el certificat d’empadronament, i si és per pèrdua o sostracció, també la denúncia. Si es tracta d’una primera expedició, cal la partida de naixement i el certificat de padró.

Sigui com sigui cal pagar els 12€ de la taxa d’expedició. Uns diners que només es poden pagar en efectiu. 

Per reservar cita podeu trucar al telèfon de la Policia Local de Palafolls, al 93 765 76 00, en horari de matí, ja que la cita prèvia es centralitza des del cos local de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics